Despre noi

Club Souvenir 
Club Souvenir s.r.l.  este o societate comercială, a cărei dezvoltare se bazează pe muncă și creativitate.
Cautând stabitate într-o lume aflată în permanentă transformare, Club Souvenir s.r.l. propune  publicului  un proiect de suflet care are la bază atât producția și comercializarea produselor handmade-souvenir marca "Keep Loving!" România cât și a decorațiunilor personalizate prin gravură laser  concepute să atragă atât prin unicitate cât și prin utilitate.

 

Sigla 
Sigla Club Souvenir - o roată cu cinci crini imperiali uniți prin legături „infinite” - este un simbol al schimbării, unitătii, evoluției. Esența acestui simbol este credința în capacitatea de transformare, de reînnoire.

 

Parteneriate 
Pentru sprijinul dat la început de activitate recunoștința noastră se îndreaptă către MFE-AMPOCU/01 POCU și în special Administratorului schemei de antreprenoriat Fundația pentru Promovarea Intreprinderilor Mici și Mijlocii Brașov, cei care ne-au susținut în implementarea unui proiect care a avut la baza fonduri europene.

 

Colaborari 
Producând suveniruri turistice dintr-o gama variată de materiale, produse din lemn cu diferite functionalitati (obiecte artizanale personalizate prin pictura handmade, decoratiuni variate pentru interior si exterior, articole pentru copii, materiale suport pentru artisti florali, designeri etc.) urmărim să răspundem nevoii de frumos și autentic a celor cu spirit artistic și a celor care doresc să se înconjoare cu lucruri frumoase, de bun gust. Suntem deschisi tuturor celor care regăsindu-se în frumos au nevoie să se conecteze la grupul nostru ... Club Souvenir